vahvapeikko: (Default)
[personal profile] vahvapeikko posting in [community profile] tovereita
Moikka. Olen 27-vuotias naisihminen Pirkanmaalta. Olen kirjoittanut Livejournaliin vuodesta 2008 erilaisilla nimimerkeillä. Nyt kun tuntuu, että LJsta on tehty melkoinen joukkopako niin pitää huudella uusia tovereita tänne.

Mun päiväkirja pyörii lähinnä ihmissuhteiden, parisuhteen, harrastusten (musiikki, lukeminen, kirjoittaminen, liikunta ja muun vapaanajanvieton ympärillä. Mulla on myöskin iso elämäntapamuutos (10 kilon painonpudotus, ruokaremontti) tehtynä parin vuoden takaa niin niistäkin saatan kirjoitella. Hyvinvointi on kuitenkin iso osa elämää nykyään. 

Mä tykkään nauttia tuopillisen (tai montakin) hämyisissä pubeissa, välillä (ja aika useinkin) kuitenkin kotona avomiehen vieressä on tosi kiva olla. Nykyisin oon ehkä enemmän koti-ihminen, kuin että bilettäisin joka ilta aamuun asti jossain baarissa. Viikonloppusinkaan ei enää jaksa moista ihan hirveesti. Maalle omaan taloon muuton jälkeen viikonloput on menny lähinnä himassa. Ei haittaa, nautin omasta rauhasta, vaikka välillä menojalkaakin alkaa kutittaa.

Ainut mitä pyydän sinulta mun kaverina on; luotettavuus ja rehellisyys. Ja mä annan tietysti luottamuksen lupauksen myös sinulle.
Tietysti kun nyt mietitään tarkemmin niin kyllä se kommentointikin ois ihan mukavaa, mutta ei oo pakko jos ei haluu.

Mun "henkireiät" on avomies, perhe, musiikki, ystävät ja Kotiteollisuus.

Olen kovin eläinrakas, kotoa löytyy musta (puoli)pitkäkarvainen 9-vuotias maatiaiskissa Hynskä ja suomenlapinkoira Laku. Myöskin kun täällä metsän reunassa asutaan niin pihassa vierailee kaikenlaisia eläimiä. :D 

Oon saanu aikanaan LJ:n kautta hurjan monta uutta hyvää kaveria ja tuttavuutta, tehäänks täällä lisää semmosia?

Kommentoi tähän tai tuonne Friends Only- entryyni :)

Profile

tovereita: (Default)
tovereita mulle, tovereita sulle

May 2017

S M T W T F S
 12 3456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Style Credit

Expand Cut Tags

No cut tags
Page generated Sep. 24th, 2017 08:32 am
Powered by Dreamwidth Studios